Blue Flower

Technologische ontwikkelingen kunnen vernieuwend zijn, aanzienlijke verbeteringen opleveren, of tot totale nieuwe innovaties leiden. Soms zelfs spectaculair of fascinerend. Hoeveel genot heeft de moderne mens al van de moderne apparaten met haar technische snufjes

Bepaalde technologische ontwikkelingen zijn ook schadelijk voor de gezondheid (Zie Straling).

Vanaf 1900 zijn de technologische ontwikkelingen exponentieel toegenomen en met name de laatste 40 jaar. De mens wordt steeds afhankelijker van de technologie. Wat heeft het wegvallen van de elektriciteit al niet voor gevolgen. Voor een langere duur is dat gigantisch. Geen licht, verwarming, koeling, communicatie, geen water en gas. De vriezers ontdooien het eten in de koelkast wordt niet meer gekoeld enz. Dit noemt men dan ook een catastrofe.

Er zijn legio prachtige technologieën en erg slim bedacht, maar een aantal blijken slecht voor de gezondheid te zijn. Toch worden wij gemiddeld steeds ouder, althans dat werd tot nu toe beweerd.
Deze keerzijde van de technologische ontwikkelingen heeft mogelijk te maken dat er een aanzienlijke toename is van chronische zieken en het ontstaan van nieuwe ziekten. (sommige daarvan worden ook wel welvaartziekten genoemd).

 

Schrikbarend!

In 2013 (laatste bekendgemaakte statistische gegevens van het RIVM)  meer dan 5,3 Miljoen chronische zieken. Een stijging van 17% in de laatste 8 jaar (Inmiddels bijna een derde van de Nederlandse bevolking is ziek). Dit moet je toch aan het denken zetten?

 

In 1900 was de verhouding infectie/chronische ziekten 50/50.

Tegenwoordig is die verhouding 5/95

Wat ook zorgelijk is dat chronische ziekten op steeds jongere leeftijd optreden. Was het 30 jaar geleden nog gemiddeld op 50 jarige leeftijd, nu is dat tussen 30 - 40 jaar.

Dit gaat ons allemaal aan. Als het aantal chronische ziekten drastisch kan worden teruggedrongen dan zullen de ziektekosten dalen. Hierdoor kunnen de maandelijkse premies omlaag en kan het geld aan andere zaken worden besteed.

 

De belangrijkste ontdekking sinds decennia (en mogelijk van de 21ste eeuw) voor onze gezondheid. EARTHING, AARDING

Een aantal gerenommeerde medisch specialisten in de USA bestempeld aarding als een primaire levensbehoefte naast lucht, water/gezonde dranken en gezond en gevarieerd voedsel

 

“As modern-day humans become more cut off from nature, Earthing specifically refers to the movement promoting direct contact with the earth’s electron-rich surface….to help combat ‘nature deficit disorder.’”

 

De ontwikkeling van schoenen en met name met rubberen of plastic zolen betekent dat er geen fysiek contact meer is met de aarde. Ook de moderne materialen op de vloeren in huizen, kantoren, werkplaatsen en overige gebouwen zoals vloerbedekking van synthetische materialen of linoleum, laminaat of andere kunststoffen isoleren de mens van de aarde.

Bedden, stoelen en banken zijn voor voornamelijk van kunststof. Dus zowel overdag als ´s avonds en 's nachts is er geen contact meer met de aarde. Terwijl juist de aarde ons de energie moet geven die het lichaam en mede daardoor ook de geest nodig heeft.

Ter compensatie zijn de afgelopen 10 jaar producten ontwikkeld die het mogelijk maakt om ons ´s nachts en ook overdag te aarden (zie producten).

Waarom aarding nodig is, zie Aarding (Grounding)


Denk ook na over de volgende ontwikkelingen die ook een negatieve impact hebben op onze gezondheid:

-          van kruiden naar chemische geneesmiddelen (farmaceutische industrie)

-          van groenten en fruit naar chemische vitamines => Chemische vitamines bestaan alleen uit het chemische bestanddeel van de vitamine. Het mist de enzymen, mineralen en  fytostoffen die daar bij horen om het in het lichaam (cellen) op te kunnen nemen.

-           van natuurlijke groenten en fruit naar gemodificeerde voedingsproducten (Mosanto*)

-          chemtrails; Voor uitleg zie: https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2014/08/27/wat-gebeurt-er-met-onze-wereld-deel-1/
                                                     https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/03/07/chemtrails-de-geheime-oorlog-nl-ondertiteld/
     Chemtrails zijn chemische sporen doe in de lucht worden gesproeid door vliegtuigen. Wat er onder andere gesproeid wordt zijn gevaarlijke stoffen als titanium, barium, uranium en cadmium. Stoffen die hevige klachten veroorzaken als hoofdpijn, depressiviteit, lethargie, ademnood, astma, onvruchtbaarheid, vroeggeboorte en miskramen, huidproblemen, concentratieproblemen, achteruitgang van het korte termijngeheugen, kanker etc.

-          kunstmessen, het verpest de humus laag in plaats dat het organisch vruchtbare grond wordt.

-          kernenergie; Voor medische toepassingen als röntgen fotografie is het goed, maar de keerzijde is de ongezonde straling. Zeer slecht in de wapenhandel

-          vrijkomen van ultra fijnstof; door toevoegingen in benzine en andere producten is het bijzonder slecht voor de gezondheid. Dit is o.a. een van de grootste boosdoeners van de opwarming van de aarde!

 *How Monsanto’s GMO Creations Caused 291,000 Suicides in India

Indian Farmers Facing Debt, Reliance on GMOs 

 GMC = genetically modified crops. GMO's (in het Nederlands) = Genetisch geModificeerd Organismen.

10 redenen om genetisch gemodificeerder zaden, planten, dieren te vermijden! zie: http://www.responsibletechnology.org/10-Reasons-to-Avoid-GMOs

 

Indien je meer zaken weet te benoemen die schadelijk zijn voor onze gezondheid, dan houden wij ons aanbevolen om hierover geïnformeerd te worden. Je kunt de informatie via ons e-mailadres toesturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Bijvoorbaat onze dank.