Blue Flower

Wat is aarding (Earthing™)

 

Hier gaat het over fysieke aarding. Het mentaal aarden wordt hier niet behandeld.

 

Aarding is het fysiek contact maken van je lichaam met de aarde, zoals:

Aarding blotevoeten op het gras   Met je blote voeten op het gras, het zand, straatstenen, straattegels, in de modder, in het water enz.

een meisje wandelt over het strand  Op het strand of in het zeewater.
- zwemmen in de zee, rivier, of recreatieplas en dergelijke natuur water
- pootjebaden
Op asvalt heeft het geen effect.

 

Terug naar de natuur, zoals de natuurvolken, maar ook de dieren. Zij zijn dag en nacht verbonden met de aarde. Chronische ziekten komen bij hen dan ook nagenoeg niet voor. Door ons als mens te aarden wil niet garanderen dat wij gevrijwaard zijn van chronsiche ziekten, maar positieve resultaten zijn bij velen aangetoond. Er kunnen veel andere oorzaken zijn waardoor een bepaalde ziekte ontstaat. Doorloop onder de tab. Gezondheid de Quick scan en zie ook de tab. Keerzijde technologie

De geciviliseerde mens leeft 24/7 geïsoleerd van de aarde, waarbij het afwisselend ligt, zit, staat of loopt. Feitelijk zouden wij 24/7 geaard moeten zijn.

 

Het waarom van aarding is misschien wel de belangrijkste ontdekking in de 21ste eeuw op het gebied van het welzijn van de mens

 

De mens heeft aardenergie (vrije elektronen) nodig om de interne systemen optimaal te laten functioneren.

Tijdens wetenschappelijke studies (de afgelopen tien jaar in Amerika en Polen) en de terugkoppeling van duizenden personen die zich zelf met de aarde hebben verbonden met producten die daarvoor inmiddels ontwikkeld en beschikbaar zijn. Er is consistent bewijs van mensen waarbij pijn is verminderd of verdwenen. Zo'n vermindering van pijn is het bewijs (maar nog geen zekerheid) dat ontstekingen verminderen. Echter de studies wijzen duidelijk in die richting.

Wetenschappelijk onderzoek
Er is vastgesteld dat door fysiek contact te maken met de aarde er een elektronenstroom vanuit de aarde het lichaam binnenstroomt. Ook is vastgesteld dat ontstekingen worden veroorzaakt door een teveel aan vrije radicalen en dat deze vrije radicalen worden geneutraliseerd door elektronen uit d aarde. Elektronen zijn de bron voor het neutraliserend vermogen, evenals antioxidanten uit fruit, noten of groenten. Door dit proces is het mogelijk om op een natuurlijke manier klachten te voorkomen (preventief) of te verminderen (correctief) en het zelfhelend vermogen te verbeteren. Het is heel eenvoudig en veilig. Maak met je blote voeten contact met de aarde en het helingsproces komt vanzelf op gang. Door de leefomstandigheden in de westerse wereld is het 24/7 in direct contact blijven, zonder de daarvoor ontwikkelde producten, met de aarde niet meer mogelijk. Door de technologische ontwikkelingen zoals schoenen met plastic of rubberen zolen, vloerbedekking van kunststof materialen en bedden met kunststof matrassen leven wij volledig geïsoleerd van de aarde.

In onze moderne tijd, waarin we op schoenen lopen, onze huizen, kantoren en werkruimtes geïsoleerde vloerbedekkingen hebben en niet meer op de grond slapen, maar op dikke schuimmatrassen, is dit proces verstoord. Het is één van de oorzaken van chronische ontstekingen, chronische pijn, chronische vermoeidheid, slaapproblemen en auto-immuunziekten. Met andere woorden de oorzaak van zeer veel chronische ziekten. INFLAMATION of te wel ontstekingen is de eerste  fase van veel voorkomende chronische ziekten. Dit is door medisch wetenshappelijk onderzoek in de afgelopen tien jaar vastgesteld.

Het menselijk lichaam is geëvolueerd terwijl het in contact was met de aarde en heeft dit natuurlijke contact nog steeds nodig om goed te blijven functioneren.

De medische wetenschappers die aan het onderzoek hebben meegewerkt zijn unaniem van mening dat aarding een van primaire levensbehoefte is!

 

Fysieke aarding compenseren

Er zijn in de afgelopen jaren producten ontwikkeld waarmee wij ons op eenvoudige wijze kunnen aarden. Zie hiervoor producten voor aarding.

Nieuw met deze materie?

Indien u voor het eerst gebruik gaat maken van aarden dan zijn er een aantal tips van medisch deskundigen.
Zie hiervoor: http://earthinginstitute.net/new-to-earthing-some-important-reminders/  Dit is in de Engelse taal. Indien u hier problemen mee heeft stuurt u ons een e-mail  met als onderwerp "Vertaal probleem beginner met aarding" Wij zorgen dat u de uitleg in het Nederlands ontvangt. Zie bij contact of klik op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Save

Save